Blog
  • Credit cu Casa
  • Blog
  • Accesarea unui Credit cu Garanție Imobiliară atunci când figurați în Biroul de Credit

Accesarea unui Credit cu Garanție Imobiliară atunci când figurați în Biroul de Credit

Accesarea unui Credit cu Garanție Imobiliară atunci când figurați în Biroul de Credit

Este bine cunoscut faptul că accesarea unui credit nu este deloc un proces simplu și rapid, ci mai degrabă unul care necesită timp, energie și o mulțime de documente și acte doveditoare, de cele mai multe ori dificil de procurat. Cu toate acestea, trebuie să știți că această tipologie de proces este valabilă doar pentru băncile clasice, nu și pentru IFN-uri, așa cum este Credit cu Casa. De asemenea, un alt aspect important de reținut este că nu veți avea niciodată posibilitatea de a accesa un nou credit din partea unei instituții bancare tradiționale, în condițiile în care dumneavoastră figurați cu un istoric negativ în Biroul de Credit.

Din aceste considerente, la Credit cu Casa IFN, ne-am decis să oferim ajutorul financiar necesar, prin accesarea unui credit cu garantie imobiliara, chiar și solicitanților care figurează în Biroul de Credit. În acest fel, ne propunem să oferim soluții financiare accesibile, flexibile și special adaptate nevoilor și posibilităților individuale, pe care fiecare client le prezintă.

Înțelegem importanța unui sprijin financiar rapid și eficient, iar din acest motiv am ales să concepem un proces de accesare a unui imprumut cu garantie imobiliară cât mai simplu și rapid, cu o serie de condiții avantajoase și beneficii pentru clienți. Un alt aspect crucial de menționat este că atât solicitanții cu un istoric de creditare pozitiv, cât și cei înregistrați în Biroul de Credit, beneficiază de aceleași condiții și avantaje ale împrumutului, fără nicio diferență.

În acest articol vom prezenta etapele de accesare a unui credit cu garantie imobiliara fara venituri, valabile și pentru solicitanții cu un istoric de creditare negativ, dar și toate beneficiile acestui tip de împrumut.

Cuprins:

  1. Consultanța gratuită
  2. Îndeplinirea criteriilor de eligibilitate
  3. Depunerea dosarului de credit și verificarea garanțiilor
  4. Accesarea împrumutului
  5. Rambursarea împrumutului

1. Consultanța gratuită

Prima etapă a întregului proces este reprezentată de consultanța gratuită de care orice solicitant se poate bucura în sediile companiei noastre. Principiile după care echipa noastră se ghidează, pun accent pe transparență și siguranță- Transmiterea informațiilor complete către fiecare client și conceperea unui plan de plată sigur și avantajos, adaptat nevoilor și particularităților speciale individuale.

Pentru a vă asigura că accesați un credit avantajos ca și structură a modalității de rambursare, este necesar să îi prezentați consultantului dumneavoastră, deschis, situația financiară actuală, astfel încât echipa noastră să vă poată pune la dispoziție cea mai avantajoasă ofertă, care să nu devină o grijă în plus odată cu trecerea timpului.

În această etapă stabiliți, alături de specialistul dumneavoastră, care este suma pe care intenționați să o accesați, ce proprietăți imobiliare puteți aduce cu titlul de garanție, ce structură, frecvență și valoare vor avea ratele și veți cunoaște cele mai importante particularități ale acestui tip de împrumut.

Unele dintre cele mai importante aspecte pe care le veți avea în vedere în discuția cu specialistul nostru, fac referire la rate, dobânzi și comisioane. Ne-am dorit să oferim clienților noștri un adevărat ajutor financiar, astfel că, pentru un credit cu garanție imobiliară, ratele și dobânzile sunt fixe în toată perioada de creditare. În acest fel, nu vă vor afecta fluctuațiile pieței și veți putea consolida echilibrul financiar necesar.

De asemenea, pentru analiza, aprobarea, acordarea sau rambursarea anticipată, parțială sau totală a creditului, comisioanele sunt zero, astfel că vă puteți bucura de toată flexibilitatea de care aveți nevoie.

2.Îndeplinirea criteriilor de eligibilitate

Așa cum menționat anterior, nu este un secret faptul că instituțiile bancare clasice adoptă o serie de condiții de eligibilitate foarte stricte și rigide, motiv pentru care o mare parte din solicitanți sunt refuzați pentru accesarea sumei dorite.

În cazul nostru, indiferent dacă intenționați să accesați un credit pentru casa, mașină, cheltuieli medicale sau nevoi personale diverse, împrumutul cu garanție imobiliară vă poate satisface toate nevoile financiare, iar condițiile de acordare ale acestuia sunt prietenoase și ușor de îndeplinit, incluzând:

  • Necesitatea existenței unor garanții conforme cu normele interne.
  • Respectarea cerințelor impuse de legislația în vigoare și de normele interne ale companiei.
  • Vârsta minimă de 18 ani.
  • Un venit net cumulat cu cel al codebitorului sau garantului de cel puțin 1.000 lei.
  • Prezentarea documentelor de venit legale și acceptate de IFN.

3. Depunerea dosarului de credit și verificarea garanțiilor

Odată ce consultantul dumneavoastră s-a asigurat că îndepliniți toate criteriile de eligibilitate, în vederea accesării unui credit garantie imobiliara, înaintați procesul și ajungeți la cea de-a treia etapă- Depunerea dosarului de credit și verificarea garanțiilor.

Din experiență am înțeles că întocmirea dosarului de credit este una dintre cele mai mari griji cu care se confruntă solicitanții, iar din acest motiv, am vrut, ca și de data aceasta, să facem întregul proces mai simplu și rapid pentru fiecare potențial client.

 

La Credit cu Casa, pentru accesarea unui credit cu garantii imobiliare, este necesar să prezentați nu mai mult de trei categorii de documente importante, cum ar fi:

  1. Acte de identitate pentru solicitant, codebitori și/sau garanți:

Acte de identitate

Documente care confirmă starea civilă

  1. Documente care atestă veniturile solicitantului și ale familiei sale:

Adeverință de venit (pentru veniturile din salarii și contracte de administrare/management/mandat obținute în România)

Sunt acceptate veniturile provenite din orice activitate legală

  1. Documente care atestă dreptul de proprietate asupra imobilului adus ca garanție:

Documente care confirmă dreptul de proprietate

Actul de intabulare a dreptului de proprietate

Documentația cadastrală

Alte documente solicitate (de exemplu: certificat de atestare fiscală etc.)

 

După verificarea dosarului de credit și a proprietăților imobiliare aduse cu titlul de garanție, vă îndreptați cu pași rapizi către accesarea sumei ce face obiectul creditului.

4. Accesarea împrumutului

Etapa de accesare a sumei solicitate are două momente principale: preaprobarea și accesarea.

Echipa noastră a lucrat intens pentru a dezvolta un flux de lucru care să permită transmiterea unui răspuns ferm către solicitanți, într-un timp cât mai scurt posibil. În acest sens, azi, vă puteți bucura de preaprobare pe loc a împrumutului, iar accesarea sumei împrumutate o puteți face în cel mult 24 de ore din momentul depunerii dosarului de credit complet.

O accesare rapidă a creditului reprezintă un avantaj important, în special pentru cei ce au nevoie de un ajutor financiar cât mai rapid. Procesul nostru eficient și simplificat permite obținerea fondurilor necesare într-un timp scurt, eliminând întârzierile și complicațiile deranjante.

5. Rambursarea împrumutului

Ultima etapă a întregului proces face referire la rambursarea sumei împrumutate. Începând cu luna următoare după accesare, ratele vor începe să curgă, așa cum ați stabilit în etapa incipientă, de consultanță, alături de specialistul dumneavoastră.

În ceea ce privește metodele de rambursare a sumei ce face obiectul creditului, compania noastră vă pune la dispoziție patru modalități avantajoase, care se traduc prin:

  • Achitarea unui număr de rate lunare egale, formate din principal și dobânda calculată la soldul creditului, începând cu luna calendaristică următoare acordării împrumutului;
  • Achitarea lunară a unui număr de rate egale formate din dobânda aplicată la soldul sumei împrumutate și rata unică de principal rambursată la scadența finală a contractului;
  • Achitarea unui număr de rate egale lunare formate doar din dobânda aplicată la soldul sumei împrumutate și rate lunare formate din principal și dobânda aplicată la soldul creditului, stabilite pentru o perioadă parțială din cadrul perioadei de creditare a contractului.
  • Rambursarea anticipată, parțială sau totală, fără necesitatea unei cereri scrise și fără comisioane percepute.

Este esențial de menționat faptul că puteți schimba după bunul plac metoda de rambursare, în timpul perioadei de creditare, fără a suporta comisioane sau taxe suplimentare. Flexibilitatea este o trăsătură definitorie a serviciilor și produselor noastre financiare, iar noi ne dorim ca toți cei ce aleg să ne fie clienți, să se bucure de o experiență plăcută care să demonstreze faptul că accesarea unor credite cu garantie imobiliara nu trebuie să fie privită ca o grija suplimentară sau un stres odată cu trecerea timpului.

 

În concluzie, am ales să concepem un proces simplu și rapid de accesare a unui împrumut cu garanție imobiliară, pentru ca orice persoană ce are nevoie de un ajutor financiar suplimentar, să poată accesa creditul dorit, chiar și în condițiile unui istoric de creditare negativ. Echipa noastră de specialiști în acordarea creditelor și proceduri interne, au dezvoltat un flux de lucru eficient care să permită simplificarea proceselor și optimizarea acțiunilor cheie, în vederea accesării unor credite cu garantii imobiliare.

În același timp, am gândit o structură avantajoasă pentru acest tip de finanțare, astfel că indiferent dacă dori să accesați un imprumut pentru casa, autoturism, refinantare credit garantie imobiliara sau pentru nevoi personale, vă puteți bucura de toată flexibilitatea și transparența, accesând acest împrumut.